‘Spy x Family’ Aflevering 7: Releasedatum, tijd en hoe te kijken

Spion x Familie Aflevering 6 duwde de familie Forger naar de volgende fase van Operatie Strix, en de anime belooft veel aandacht te besteden aan Anya’s tijd op Eden College. Helaas maakt ze niet de beste indruk op haar eerste dag daar. Zelfs met Anya ingeschreven op de prestigieuze school, zal Twilight zijn werk voor hem doen terwijl de anime doorgaat. Dus, waar is de releasedatum voor? Spion x Familie Aflevering 7?

[Warning: This article contains spoilers for Spy x Family Episode 6, “The Friendship Scheme.”]

Anya wordt een Eden College-student in ‘Spy x Family’ aflevering 6

GERELATEERD: ‘Spy x Family’: hoe Anya’s geschiedenis de vervalsers in gevaar kan brengen

Anya Forger wordt officieel student aan Eden College in Spion x Familie Aflevering 6, maar er zal meer nodig zijn dan dat voordat Twilight Operation Strix voltooit. Hij heeft twee plannen om dicht bij Donovan Desmond te komen – en beide zullen moeilijk uit te voeren zijn.

De eerste houdt in dat Anya bevriend raakt met de tweede zoon van Donovan. Twilight zorgt ervoor dat Damian in hetzelfde huis is als zij, maar hij heeft geen controle over het gedrag van de kinderen. Het paar begint moeizaam als Damian besluit Anya te pesten. Ze slaat hem uiteindelijk in het gezicht, waardoor Twilight twijfelt over dit aanvalsplan.

De andere optie houdt in dat Anya een Imperial Scholar wordt. Donovans oudste zoon is lid van deze elitegroep en Twilight zou via exclusieve evenementen toegang tot hem kunnen krijgen. Natuurlijk moet Anya modelstudent worden om binnen te komen. Na haar eerste dag ziet het er op dit vlak niet goed uit.

Fans komen een keer te weten hoe Anya’s komende schooldagen gaan Spion x Familie Aflevering 7 komt eraan – dus, wanneer is de releasedatum en hoe kunnen kijkers afstemmen?

Wanneer komt ‘Spy x Family’ uit? Releasedatum en tijd van aflevering 7

GERELATEERD: ‘Spy x Family’ Voorspellingen: de Anime zal Yor tegen Twilight plaatsen

Nu de missie van Twilight op een stel schoolkinderen rust, zal het interessant zijn om te zien hoe de volgende fase van Operatie Strix zal verlopen. Spion x Familie Aflevering 7 belooft al wat vermakelijke capriolen op de releasedatum. Het lijkt erop dat Twilight zelfs Anya’s scholing kan verstoren – een beslissing die vrijwel zeker meer problemen zal veroorzaken.

Nieuwe afleveringen van Spion x Familie Seizoen 1-debuut elke zaterdag, aanvankelijk uitgezonden in Japan en vervolgens overgeschakeld naar streamingdiensten. De afleveringen worden uitgezonden rond 21.00 uur JST en kijkers kunnen ze op Crunchyroll en Hulu op de volgende tijden verwachten:

  • PST: 8:30 uur
  • CST: 10:30 uur
  • EST: 11:30 uur
  • GMT: 15:30 uur
  • CEST: 17.30 uur
  • AEST: 01:30 uur

Nu Anya naar school gaat in de buurt van de zoon van Donovan Desmond, zal het vanaf nu zeker beter gaan. Het klinkt de moeite waard om een ​​manier te vinden om af te stemmen op de anime.

Ontdek wat de toekomst biedt voor Anya wanneer aflevering 7 op Crunchyroll en Hulu . verschijnt

” src=” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; klembord-write; gecodeerde media; gyroscoop; beeld-in-beeld” toelaatbaar scherm>

Nu fans de releasedatum weten voor Spion x Familie Aflevering 7, laten we eens kijken waar ze het kunnen bekijken. De anime wordt simultaan uitgezonden op Crunchyroll, maar de latere afleveringen zijn alleen beschikbaar voor mensen met een Crunchyroll premium-abonnement. Die beginnen bij $ 7,99 per maand, waardoor kijkers toegang krijgen tot een verscheidenheid aan anime naast Spion x Familie.

Aflevering 7 wordt ook gestreamd op Hulu, zodat abonnees daar de nieuwste avonturen van de familie Forger kunnen bekijken. Hulu kost $ 6,99 per maand met advertenties en $ 12,99 zonder – hoewel fans ook kunnen kijken naar jaarlijkse lidmaatschappen.

Waar je ook kijkt, Anya’s eerste dagen op Eden College zullen ongetwijfeld wat lichtzinnigheid opleveren – en misschien wat spanning als Twilight erbij betrokken raakt. Na alle aanloop naar haar opleiding, is het niet iets om te missen.

Spion x Familie Aflevering 7 arriveert op zaterdag 21 mei.

In relatie :  Hoe bulksgewijs berichten op sociale media te plannen (maximaal 350!) en tijd te besparen
Moyens Staff
Moyens I/O Staff heeft je gemotiveerd door je advies te geven over technologie, persoonlijke ontwikkeling, levensstijl en strategieën die je zullen helpen.