Gedeelde fotostreams gebruiken in iOS 6

Het delen van foto’s vanaf de iPhone is nog eenvoudiger dankzij Shared Photo Streams in iOS 6.

Naast de standaard Photo Stream die iPhone- en iPad-foto’s tussen apparaten synchroniseert, kunnen gebruikers met iOS 6 een gedeelde Photo Stream maken met specifieke foto’s.

Dit is beter dan het plaatsen van foto’s op Facebook of het e-mailen van foto’s, omdat gebruikers hierdoor voortdurend nieuwe foto’s kunnen toevoegen aan de gedeelde fotostream.

Gedeelde fotostreams maken het delen van foto’s van een onderwerp eenvoudig.

Gebruikers kunnen een fotostream delen met specifieke gebruikers, foto’s privé houden of de fotostream openbaar maken op iCloud met een link die naar Facebook en Twitter kan worden verzonden of per e-mail kan worden verzonden. Deze link toont de foto’s op het web op Mac of pc.

Wanneer ze een fotostream delen met een vriend die een iPhone of iPad gebruikt, kunnen ze zich abonneren op de fotostream om updates op hun apparaat te krijgen.

Waarom een ​​gedeelde fotostream gebruiken?

Met de Shared Photo Stream kunnen gebruikers reacties op foto’s achterlaten en foto’s leuk vinden, net als op Facebook, maar gebruikers hebben geen Facebook-lidmaatschap nodig.

Dit soort delen is perfect voor evenementen of onderwerpen zoals huisdieren, baby’s en kinderen.

Hoe fotostream te delen

Gedeelde fotostreams bevatten meldingen.

Met de Shared Photo Stream kan ik foto’s toevoegen wanneer ze zich voordoen en gebruikers zullen meldingen ontvangen of gewoon online kijken om nieuwe foto’s te zien wanneer ze tijd hebben.

foto 2

Voorbeeld nieuwe foto-identificatie.

Ik kan me voorstellen dat vrienden met kinderen zoiets gebruiken om de vorderingen van hun kind door de eerste jaren tot aan het afstuderen te delen met vrienden en familie. Het beste is dat oma en opa alleen maar op een link in een e-mail hoeven te klikken en de pagina favoriet te maken om constant nieuwe foto’s te krijgen.

Hoe fotostream te delen - 4

Nieuwe foto’s toegevoegd aan een gedeelde fotostream in iOS 6.

Als de ontvanger zich abonneert op een iPhone of iPad, geeft deze een melding wanneer er een nieuwe foto wordt toegevoegd.

Een fotostream delen in iOS 6

Open .

Scroll naar beneden naar .

Fotostream delen - 6

Gedeelde fotostreams inschakelen.

Schuif de schakelaar naar voor .

Zodra dit is ingeschakeld, kunnen gebruikers een fotostream delen vanuit de Foto’s-app.

Om een ​​enkele foto te delen, opent u de foto en tikt u vervolgens op het pictogram voor klein delen onder aan het scherm. Tik vanaf daar op Fotostream.

Fotostream delen

Kies Photo Steam om te delen.

Om meerdere foto’s te delen, bewerk je in de rechterbovenhoek en selecteer je de foto’s die je wilt delen. Zodra alle foto’s zijn geselecteerd, tikt u op het pictogram Delen en kiest u Fotostream.

Fotostream delen - 8

Tik op Nieuwe fotostream om te delen met een nieuwe gedeelde fotostream.

Gedeelde fotostream gebruiken in iOS 6.

Kies de ontvangers van een uitnodiging en om de link openbaar of privé te maken.

Voer vervolgens het e-mailadres in van de mensen met wie je wilt delen en kies of de foto’s openbaar moeten zijn.

Zorg ervoor dat u de link openbaar maakt als u de Fotostream op Facebook of Twitter wilt delen.

Om extra foto’s te delen met de PhotoStream, volgt u de bovenstaande stappen en tikt u op een bestaande Fotostream. Abonnees krijgen een melding te zien wanneer er nieuwe foto’s worden toegevoegd.

foto 6

De maker kan foto’s toevoegen, maar geen kijkers.

De nieuwe foto’s verschijnen bovenaan de lijst op internet en onderaan de Fotostream op een iPhone of iPad. Nieuwe foto’s hebben een nieuwe tag, vergelijkbaar met de nieuwe apps-tag.

In relatie :  Hoe de donkere modus op iPhone en iPad te gebruiken