Bekijk Queretaro vs Cruz Azul online in de VS: tv-kanaal en live streaming 13

Bekijk Queretaro vs Cruz Azul online in de VS: tv-kanaal en live streaming

Queretaro neemt het op tegen Cruz Azul voor speeldag 4 van de Liga MX Clausura 2023. Hier kun je zien wanneer, waar, hoe laat en hoe je deze wedstrijd in de VS kunt bekijken of live kunt streamen.

Queretaro tegen zal spelen Cruz Azul in wat de speeldag 4 van de Liga MX Clausura 2023. Hier vind je alles wat je moet weten over deze game, zoals wanneer, waar, hoe laat en hoe je deze online kunt bekijken of live streamen in de Verenigde Staten.

Hoewel speeldag 13 van de Liga MX Clausura 2023 dit weekend wordt gespeeld, hadden deze twee teams één wedstrijd van speeldag 4, waardoor beide teams 12 wedstrijden zouden hebben, net als de rest van de teams. Queretaro heeft punten nodig om uit de laatste plaatsen in het klassement te komen, aangezien ze met 9 punten alleen maar boven staan Mazatlanmet 4.

Op Cruz Azul’s kant zijn ze erin geslaagd om veel te verbeteren na een zeer slechte start van het kampioenschap, en nu met 16 punten staan ​​ze in herkwalificatieposities, maar als ze winnen zouden ze 19 bereiken en dat zou hen heel dicht bij de eerste 4 brengen plaatsen.

Wanneer wordt Queretaro vs Cruz Azul gespeeld?

De wedstrijd voor speeldag 4 van de Liga MX Clausura 2023 tussen Queretaro En Cruz Azul in het Estadio Corregidora in Queretaro, Mexico wordt dit gespeeld Woensdag 29 maart om 23:05 uur (ET).

Queretaro vs Cruz Azul: tijd per staat in de VS

ET: 23:05 uur
CT: 22:05 uur
MT: 21:05 uur
PT: 20:05 uur

Hoe Queretaro vs Cruz Azul kijken

Dit Liga MX Clausura 2023 spel tussen Queretaro En Cruz Azul wordt in de Verenigde Staten uitgezonden op: VIX+.

In relatie :  Espanyol vs Barcelona: tv-kanaal, hoe en waar te kijken of live stream online gratis 2022/2023 La Liga in uw land
Moyens I/O Staff heeft je gemotiveerd door je advies te geven over technologie, persoonlijke ontwikkeling, levensstijl en strategieën die je zullen helpen.