Napoli vs Cremonese: tv-kanaal, hoe en waar te kijken of live online te streamen gratis 2022-2023 Coppa Italia in jouw land

Napoli neemt het op tegen Cremonese in Stadio Diego Armando Maradona in Napels voor de Coppa Italia 2022-2023. Lees hier om te zien hoe je deze game op tv of livestream op jouw locatie kunt bekijken.

Napels en Cremonese ontmoeten in de 2022-2023 Coppa Italia. Deze wedstrijd vindt plaats in Stadio Diego Armando Maradona in Napels. De winnaar van deze wedstrijd speelt tegen Roma in de kwartfinales. Hier is alle gedetailleerde informatie over deze Coppa Italia-game, inclusief hoe je deze op tv of livestream in jouw land kunt bekijken.

Napoli geniet van de eerste plek van de Serie a klassement met een record van 15-2-1, ze hebben 47 punten, wat zich vertaalt in een marge van 9 punten met de tweede plek en 10 punten met de derde plek.

Cremonese vecht om uit de onderkant van de tafel te komen, ze staan ​​op de 20e plek van het klassement en dat plaatst ze in de degradatiezone. Het record van Cremonese is 0-7-11.

Napoli vs Cremonese: aftraptijd

Napoli en Cremonese spelen voor de Coppa Italia 2022-2023 op dinsdag 17 januari in Stadio Diego Armando Maradona in Napels.

Argentinië: 17:00 uur
Australië: 07:00 uur 18 januari
Bangladesh: 02:00 uur 18 januari
België: 09:00
Brazilië: 17:00 uur
Kameroen: 09:00
Canada: 03:00
Costa Rica: 2:00
Kroatië: 09:00
Denemarken: 09:00
Ecuador: 03:00
Egypte: 22:00 uur
Frankrijk: 09:00
Duitsland: 09:00
Ghana: 20:00
Indië: 01:30 uur 18 januari
Indonesië: 4:00 uur 18 januari
Iran: 23:30 uur
Ierland: 20:00
Israël: 22:00 uur
Italië: 09:00
Jamaica: 03:00
Japan: 05:00 uur 18 januari
Kenia: 11:00 UUR ‘S AVONDS
Maleisië: 4:00 uur 18 januari
Mexico: 2:00
Marokko: 09:00
Nederland: 09:00
Nieuw-Zeeland: 9:00 uur 18 januari
Niger: 09:00
Noorwegen: 09:00
Polen: 09:00
Portugal: 20:00
Katar: 11:00 UUR ‘S AVONDS
Saoedi-Arabië: 11:00 UUR ‘S AVONDS
Senegal: 20:00
Servië: 09:00
Singapore: 4:00 uur 18 januari
Zuid-Afrika: 22:00 uur
Zuid-Korea: 05:00 uur 18 januari
Spanje: 09:00
Zweden: 09:00
Zwitserland: 09:00
Tanzania: 11:00 UUR ‘S AVONDS
Trinidad en Tobago: 4:00 IN DE MIDDAG
Tunesië: 09:00
Oeganda: 11:00 UUR ‘S AVONDS
VAE: 12:00 uur 18 januari
VK: 20:00
Verenigde Staten: 03:00

Napoli vs Cremonese: tv-kanaal en live streaming

Argentinië: Ster+
Oostenrijk: DAZNTRT Spoor
Brazilië: Ster+NOW NET en Claro, ESPN4
Canada: FuboTV Canada.
Costa Rica: Ster+ESPN Noord
Kroatië: Arena Sport 1 Kroatië
Ecuador: Ster+
Egypte: STARZPLAY
Ghana: Starttimes Sports Premium, StarTimes-app
Israël: Sporten 4
Italië: Kanaal 5, Mediaset Infinity
Japan: DAZN
Kenia: Starttimes Sports Premium, StarTimes-app
Mexico: Ster+ESPN-Mexico
Marokko: STARZPLAY
Nederland: Ziggo Sport Voetbal, Ziggo Sport Select, Ziggo Sport 14, Ziggo Sport Docu
Noorwegen: VG+
Polen: Polsat Box Go, Polsat Sport Extra
Portugal: Sport TV Multiscreen, Sport TV2
Katar: STARZPLAY
Saoedi-Arabië: STARZPLAY
Servië: Arena Sport 2P
Zuid-Afrika: StarTimes-app, Startimes Sports Premium
Spanje: DAZNDAZN 3
Zweden: Sport Bladet spelen
Zwitserland: TRT Spor
Tunesië: STARZPLAY
Oeganda: Starttimes Sports Premium, StarTimes-app
Verenigde Arabische Emiraten: Abu Dhabi Sport 1, STARZPLAY
Verenigd Koninkrijk: Viaplay UK, Viaplay Sports 1
Verenigde Staten: Paramount+ (gratis proefperiode van 7 dagen)

In relatie :  Bekijk Duitsland vs Peru online in de VS: tv-kanaal en live streaming
Moyens Staff
Moyens I/O Staff heeft je gemotiveerd door je advies te geven over technologie, persoonlijke ontwikkeling, levensstijl en strategieën die je zullen helpen.